Στις προπονήσεις επιστρέφουν από σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το Super Cup.
Οι «ασπρόμαυροι» είχαν ρεπό μέχρι και χθες με απόφαση του Χρήστου Κόντη, ώστε να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειές τους και να γεμίσουν μπαταρίες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.
Από σήμερα, άπαντες πιάνουν ξανά δουλειά στο ΒΑΚ, με το βάρος να πέφτει στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στις 3 Ιανουαρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Παράλληλα, το ιατρικό επιτελείο παρακολουθεί στενά την κατάσταση του Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο, περνώντας αναγκαστικά εκτός αγωνιστικού χώρου. Η συμμετοχή του στην προετοιμασία και η κατάστασή του τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν το αν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον τελικό.
