Μετά το φινάλε της πρώτης φάσης και την ισοπαλία 2-2 με τα Χανιά, ο ενωσιακός τεχνικός της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ, Βασίλης Κασσαπάκης, στάθηκε τόσο στην εικόνα του αγώνα όσο και στη συνολική παρουσία της ομάδας στον όμιλο.
Ο ενωσιακός τεχνικός της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ, Βασίλης Κασσαπάκης, δήλωσε μετά το 2-2 με τα Χανιά:
«Σίγουρα είχαμε εξασφαλίσει από πριν τη βαθμολογική πρόκριση, όμως ζητήσαμε από τα παιδιά και σε αυτό το παιχνίδι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικά και να διεκδικήσουν τη νίκη, γιατί τέτοια ματς μας δίνουν κίνητρο και αποτελούν πολύ καλό τεστ για τη συνέχεια.
Κάναμε κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών, τόσο αυτών που αγωνίστηκαν περισσότερο όσο και εκείνων που πήραν λιγότερο χρόνο συμμετοχής.
Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Αν αφήσουμε στην άκρη τη βαθμολογία και τη διαφορά των έξι βαθμών, αγωνιστικά με τα Χανιά δεν υπήρχε μεγάλη απόσταση, καθώς και στα δύο παιχνίδια ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί.
Ήταν δύο δύσκολα ματς και αυτό δείχνει τη δυναμική του αντιπάλου. Εμείς συνεχίζουμε, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.
Έχω ξαναπεί ότι πριν δύο χρόνια με αυτά τα παιδιά στην Κ14 φτάσαμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και, με δουλειά και προσπάθεια, μπορούμε να το ξαναπετύχουμε, γιατί όχι και μέχρι τον τελικό.
Η πορεία μας στον όμιλο φάνηκε πιο εύκολη απ’ όσο περιμέναμε, αλλά αυτό οφείλεται στη μεγάλη προσήλωση των παιδιών στη δουλειά και στην προσπάθειά τους».
