Οι Ασίτες ανακοίνωσαν την ανανέωση όλου του ρόστερ!

Σε μια πρωτόγνωρη ανακοίνωση οι Ασίτες γνωστοποίησαν ότι στο ρόστερ παρέμειναν όλοι όσοι βρισκόταν στην ομάδα και την περασμένη χρονιά.

Τα… λιοντάρια  είχαν στόχο να κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας και για τη νέα σεζόν και το πέτυχε αφού το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε ότι θα παραμείνουν στο σωματείο όλοι οι ποδοσφαιριστές!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αυτή η ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς…

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές όπου στα δύσκολα βγήκαν μπροστά για να μας δείξουν τι σημαίνει ποδοσφαιρικη οικογένειά δεν θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς..

Η Α.Ε.ΑΣΙΤΩΝ σας ανακοινώνει την ανανέωση ολόκληρου του περσινού ρόστερ της ομάδας μας. Επίσης σας ανακοινώνουμε ακόμη μια επιστροφή αλλά και την πρώτη μας μετεγγραφή για εφέτος.

Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν είναι οι ακόλουθοι: Αποστολάκης Γιώργος, Ρουμπάκης Μανώλης, Κοτζαδακης Γιώργος, Ρουμπάκης Κώστας, Καββαλος Στέλιος, Κοζορωνης Νίκος, Σταματάκης Θοδωρής, Μερκουλιδης Γρηγόρης, Τσερεβελακης Μιχάλης, Γιαννακόπουλος Ανδρέας, Αναστασάκης Δημήτρης, Ρουμπάκης Κυριάκος, Μανουσάκης Γιώργος, Κοπιδακης Ζάχαρης, Μηναδακης Νίκος, Περογαμβρακης Μιχάλης, Στεφας Γιάννης, Φουντουλακης Μπάμπης, Κουναλακης Μπάμπης, Κοτζαδακης Νίκος, Αναστασάκης Μιχάλης, Ιατρακης Μανώλης, Γαβαλάς Βασιλης, Κοπιδακης Γιωργος και ο αιώνιος αρχηγός μας 27η χρόνια Πιπεράκης Μανώλης.

Επίσης σας ανακοινώνουμε την επιστροφή του Ανέστη Γκόγκου μετά τον τρίμηνο δανεισμό του στην ομάδα της Δαμάστας.

Επιπρόσθετα σας ανακοινώνουμε την πρώτη μας μετεγγραφή για εφέτος καθώς η ομάδας μας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Μερκουλιδη. Οι συστάσεις νομίζουμε είναι περιττες..Τον καλοσωριζουμε στην οικογένεια μας και τους ευχόμαστε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς!!!

#something#we#have#left#in#the#midle#asitesfc#enwsh#asitwn#lions???».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P