Παρελθόν απο τον ΠΟΑ ο Α. Ανδρουλάκης

Παρελθόν αποτελεί από τη τεχνική ηγεσία του ΠΟΑ ο Αντώνης Ανδρουλάκης, που μόλις πριν από λίγα λεπτά, είχε επικοινωνία με τους Ατσαλενιώτες, οι οποίοι του γνωστοποίησαν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, η διοίκηση του ΠΟΑ κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση, αποφάσισε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ικανό τεχνικό, έπειτα απο ένα χρόνο κοινής πορείας, μίας χρονιάς, που ο ΠΟΑ είχε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που τελικά δεν επετεύχθη.

Το πρωί της Παρασκευής 18 Ιουνίου, ο Αντώνης Ανδρουλάκης, ενημερώθηκε επίσημα απο τους Ατσαλενιώτες, πως δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα αγωνιστική περίοδο, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Πλέον στον ΠΟΑ βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, με τη διοίκηση της ομάδας να αναμένεται να συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να δει τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αντώνη Ανδρουλάκη.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ΠΟΑ με ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε τα παραπάνω, ενώ ευχαριστεί τον Αντώνη Ανδρουλάκη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ, αναφέρει: «Μετά από συνάντηση και συζήτηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας με τον Αντώνη Ανδρουλάκη, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ευχαριστούμε πολύ τον Αντώνη Ανδρουλάκη για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Πιστεύουμε πως είναι ένας πολύ καλός προπονητής και η πόρτα του Π.Ο.Α θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον».