Ρουσσάκης vs Γεωργόπουλος: Φίλοι, κουμπάροι… και αντίπαλοι στο μεγάλο ντέρμπι της Α2 ΕΠΣΗ

Ένα ιδιαίτερο χρώμα θα έχει το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Α2 ΕΠΣΗ, αφού δύο πολύ καλοί φίλοι – και σύντομα κουμπάροι – θα τεθούν αντιμέτωποι.

Ο λόγος για τον προπονητή του ΟΦΑ, Λευτέρη Ρουσσάκη, και τον τεχνικό του Νέου Ηροδότου, Σάκη Γεωργόπουλο. Η μεταξύ τους σχέση είναι στενή εδώ και πολλά χρόνια, ενώ τον επόμενο μήνα ο Ρουσσάκης θα παντρέψει τον Γεωργόπουλο, κάτι που κάνει την αναμέτρηση ακόμη πιο ξεχωριστή για αμφότερους.

Για τον Λευτέρη Ρουσσάκη, η επιστροφή στη Νέα Αλικαρνασσό ως αντίπαλος έχει επιπλέον συναισθηματικό βάρος. Ο ικανός προπονητής έχει φορέσει τη φανέλα του Ηροδότου τη σεζόν 2015/16, ενώ έκτοτε έχει σταθεί δίπλα στην κοινωνία της περιοχής μέσα από τις επιχειρηματικές του δράσεις, διατηρώντας μια ισχυρή σύνδεση με το σωματείο και τον κόσμο του.

Η αναμέτρηση δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι κορυφής – είναι μια ιδιαίτερη μονομαχία μεταξύ δύο ανθρώπων που σέβονται, εκτιμούν και αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά για 90 λεπτά θα κάνουν τα πάντα για να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ