Οργισμένη ανακοίνωση από την ομάδα του Μαραθώνα για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με τη Δαμάστα.
Η ομάδα των Καλεσών εξέδωσε μια ανακοίνωση με έντονες διαμαρτυρίες για τις αποφάσεις στο σημερινό ματς με τη Δαμάστα στην ήττα της ομάδας με 2-3 καθώς, όπως αναφέρεται έλαβαν χώρα αποφάσεις που δεν μπορούν να σταθούν σε κανένα γήπεδο και έγινε, αλλοίωση αποτελέσματος.
Η ανακοίνωση: «Ανακοίνωση Διοίκησης
Ντροπή!!!
Το ότι ως διοίκηση δεν μιλάμε, δεν είναι αδυναμία. Είναι σεβασμός προς όλους εκείνους που πραγματικά στηρίζουν και τιμούν αυτή την ομάδα – μια ομάδα που ποτέ δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό και πάντα κρατά υψηλό επίπεδο συμπεριφοράς.
Ωστόσο, η σημερινή διαιτησία ξεπέρασε κάθε όριο. Με αποφάσεις που δεν μπορούν να σταθούν σε κανένα γήπεδο, οι κύριοι αυτοί δημιούργησαν αλλοίωση αποτελέσματος και εξέθεσαν το ίδιο το άθλημα.
Η ντροπή δεν πέφτει πάνω σε εμάς – ντροπή δική τους και μόνο δική τους.
Εμείς συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια.
Ας αναλάβουν οι ίδιοι τις ευθύνες που τους αναλογούν».
