Ο Γιώργος Φινοκαλιώτης σχολίασε το ισόπαλο 0-0 του ΠΑΝΟΜ απέναντι στον Ανθεστίωνα, αναγνωρίζοντας ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά χρειάζεται βελτίωση στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Σε δηλώσεις του, στο GRANDSPORT, τόνισε: «Ένα μέτριο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί, δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ήταν μοιρασμένο. Θέλουμε σίγουρα βελτίωση στο επιθετικό τρίτο μας, για να επιστρέψουμε στις νίκες».
Αναφορικά με το γεγονός ότι μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στον Κρουσώνα ο ΠΑΝΟΜ παραμένει χωρίς νίκη σε τρία παιχνίδια, ο τεχνικός της ομάδας υπογράμμισε: «Μετά τη μεγάλη νίκη στον Κρουσώνα, σίγουρα δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Αδικούμε τους εαυτούς μας. Νομίζω ότι έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία, και με κάποιες επιστροφές παικτών, μπορούμε να επανέλθουμε στις νίκες».
