Ο Μοχός κατέκτησε μια σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στα Δειλινά, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ - «GT KOSMOS».
Η ομάδα του Άρη Μαυρογιαννάκη είχε το πάνω χέρι και τις περισσότερες ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Από την άλλη πλευρά, τα Δειλινά, παρά τα πολλά προβλήματα και τις σημαντικές απουσίες, συνέχισαν να δείχνουν ανταγωνιστικό πρόσωπο.
Ο Μοχός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 13’ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν το σουτ του Μπερνίκου σταμάτησε στο δοκάρι. Λίγο αργότερα, στο 16’, ο Κοκκινάκης δοκίμασε ένα καλό σουτ από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στο 27’, ο Χιώτης των βγήκε τετ-α-τετ με τον Μήτρου, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας των Δειλινών κράτησε ανέπαφη την εστία του με διπλή απόκρουση. Η ομάδα των Δειλινών απείλησε επίσης στο 30’ με δυνατό σουτ του Κόκκα, που πέρασε λίγο έξω.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι ήρθε στο 66’, όταν ο Κώστας Νοικοκυράκης με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.
Στις καθυστερήσεις 90’+6 ο Μήτρου έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, δίνοντας την ευκαιρία στο Μοχό να βρει δεύτερο γκολ. Ωστόσο, στο 90’+7 ο Αλέκος Ζαφείρης δεν κατάφερε να νικήσει τον Αγγελιδάκη, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι, κρατώντας το 1-0.
