Σπουδαίος βαθμός για το Ασήμι σε ματσάρα στις Αγ. Παρασκιές

Σπουδαίο βαθμό πήρε το Ασήμι στις Αγίες Παρασκιές, μένοντας στο 3-3 απέναντι στον πρωτοπόρο Κόροιβο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ.

07/12/2025-11:00
Β1 ΕΠΣΗ - 2025-26 | Αγωνιστική 11
Ημίχρονο: 2-2
ΚΟΡΟΙΒΟΣ
3
ΑΣΗΜΙ
3
Τελικό
 

Η ομάδα της Μεσσαράς, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ τρεις φορές― κατάφερε να αποσπάσει δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών από τον αντίπαλό της και να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας.

Ο Κόροιβος μπήκε δυνατά και στο 14’ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Νίκου Κοτζιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Η απάντηση του Ασημίου, όμως, ήταν άμεση. Στο 17’, μετά από γύρισμα του Ανδριανάκη, ο Γαλάτας δεν υπολόγισε σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του, γράφοντας το 1-1.

Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο 25’, όταν ο Κάββαλος με εκπληκτικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, σημειώνοντας το 2-1. Ο ίδιος παίκτης στο 33’ είχε νέο δοκάρι.

Το Ασήμι, ωστόσο, βρήκε ξανά την ισορροπία στο παιχνίδι και στο 35’, ο Φισέκου με εξαιρετικό σουτ στο «παράθυρο» έκανε το 2-2. Η πίεση του Κόροιβου συνεχίστηκε και στο 45’ είχε τρίτο δοκάρι με τον Γιακουμάκη.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ. Στο 56’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντωνακάκη, ο Άγγελος Κώστας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 3-2. Ο Κόροιβος έφτασε κοντά και σε τέταρτο γκολ στο 72’, όμως το πλασέ του Κάββαλου σταμάτησε σε δύσκολη επέμβαση του Αλεβιζάκη.

Η αναμέτρηση πήρε νέα τροπή στο 75’, όταν ο Ευθύμης Σχοιναράκης αποβλήθηκε για χτύπημα στον Χατζηκωνσταντίνου, αφήνοντας τον Κόροιβο με δέκα παίκτες. Το Ασήμι εκμεταλλεύτηκε αμέσως το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 78’ ο Κρητικόπουλος, μετά από απομάκρυνση του Γαλάτα, με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ