Με Απόλλων Καλυθίων στα προημιτελικά ο Γιούχτας!

Ο Γιούχτας θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλυθιών στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με τις αναμετρήσεις να είναι προγραμματισμένες για τις 28 Ιανουαρίου, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό.

Η ομάδα της Ρόδου πήρε την πρόκριση μέσα από μια δραματική διαδικασία στη Ρόδο απέναντι στον ΑΟ Χαϊδαρίου, χάρη στη νίκη της στη «ρωσική ρουλέτα» των πέναλτι.

Στην κανονική διάρκεια, Απόλλων Καλυθιών και ΑΟ Χαϊδάριου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Καραγιάννης άνοιξε το σκορ στο 37’ για τους γηπεδούχους, όμως ο Μπουτσικάρης ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε, στέλνοντας το παιχνίδι εκ νέου στη μάχη για την πρόκριση.

Στις καθυστερήσεις, ο Μανιάς είχε την ευκαιρία να «κλειδώσει» το αποτέλεσμα με πέναλτι, όμως ο Γκλώτσος απέκρουσε, κρατώντας ζωντανό το Χαϊδάρι και οδηγώντας την αναμέτρηση στα πέναλτι, όπου ο Απόλλων επικράτησε με 5-4 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης:

  • Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Ηρακλής Λάρισας
  • Απόλλων Καλυθίων – Γιούχτας
  • Πανθρακικός – ΑΟ Νέας Αρτάκης
  • ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Κόρινθος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ