Πολυχρόνης στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ, με Παπαδόπουλο στο VAR

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Φώτη Πολυχρόνη από την Πιερία ως διαιτητή της σαββατιάτικης αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Δίπλα του θα βρεθούν οι βοηθοί Πετρόπουλος από την Αρκαδία και Κομισοπούλου από τα Χανιά, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανδριανός από την Αχαΐα. Στο VAR ορίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία, με τον Κόκκινο από τη Χαλκιδική ως AVAR.

Στο παιχνίδι Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Τζήλος από τη Λάρισα. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Αλέξανδρος Μπαλιάκας από την Κοζάνη και Θωμάς Βαλιώτης από τη Λάρισα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αθανάσιος Μπούτσικος από τη Μακεδονία. Στο VAR θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης από τη Δράμα με AVAR τον Άγγελο Ευαγγέλου από την Αθήνα. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Θεόδωρος Γκαϊτάτζης από τη Δράμα.

Το ματς Αστέρας Aktor – Λεβαδειακός, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», θα το διευθύνει ο Βασίλειος Φωτιάς από την Πέλλα, με βοηθούς τους Ανδρέα Μειντανά από την Αχαΐα και Μιχάηλ Παπαδάκη από το Ηράκλειο. Τέταρτος θα είναι ο Ελευθέριος Κατόπης από τη Σάμο, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από την Αθήνα με AVAR τον Παναγιώτη Κούκουλα από τη Λέσβο. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο.

Στο AEL FC Arena, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 17:30, για την αναμέτρηση Λάρισα – Παναθηναϊκός, διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα. Βοηθοί του θα είναι ο Ισίδωρος Αρμακόλας από τις Κυκλάδες και ο Χρήστος Κορωνάς από τον Πειραιά. Τέταρτος ο Φώτιος Ντάουλας από τη Δυτική Αττική. Στο VAR θα βρίσκεται ο Στέφανος Κουμπαράκης από τις Κυκλάδες και AVAR ο Δημήτριος Μόσχου από το Λασίθι, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βασίλειος Τεροβίτσας από την Αιτωλοακαρνανία.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης στην Τούμπα, την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 19:30, θα διευθύνει ο Σέρβος Srdan Jovanović, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Uroš Stojković και Milan Mihajlović. Τέταρτος θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ιταλός Aleandro Di Paolo, με AVAR τον Φώτη Πολυχρόνη από την Πιερία. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Stéphane Lannoy.

Στην OPAP Arena, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 21:00, με διαιτητή τον Σπυρίδωνα Ζαμπαλά από την Ήπειρο. Βοηθοί του θα είναι ο Γεώργιος Στεφάνης από την Καρδίτσα και ο Κωνσταντίνος Μάτσας από το Ηράκλειο. Τέταρτος διαιτητής ο Γεώργιος Κόκκινος από τη Χαλκιδική. Στο VAR έχει οριστεί ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από τη Χαλκιδική με AVAR τον Μελέτιο Γιουματζίδη από την Πέλλα, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Κύρκος από τη Θεσπρωτία.

Τέλος, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 20:30, ο Βόλος θα υποδεχθεί την Κηφισιά με διαιτητή τον Αλέξανδρο Τσακαλίδη από τη Χαλκιδική. Βοηθοί του θα είναι ο Πολυχρόνης Κωστέραρας από την Αιτωλοακαρνανία και ο Αθανάσιος Κολλιάς από την Ήπειρο. Τέταρτος ο Άγγελος Μπακογιάννης από την Αθήνα. Στο VAR ορίστηκε ο Στέφανος Κουμπαράκης από τις Κυκλάδες με AVAR τον Κωνσταντίνο Πουλικίδη από τη Δράμα, ενώ παρατηρητής θα είναι η Αντωνία Κοκοτού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ