Δεν τα κατάφερε ο Γιούχτας

Ο Γιούχτας φιλοξένησε την ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου, στο γήπεδο των Αρχανών, στην πρεμιέρα της Γ Εθνικής, όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1, με γκολ του Μαραθιανού στα τελευταία λεπτά.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Γιούχτα είχε αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, δίχως όμως να τα καταφέρει.

Οι πρώτες καλές φάσεις έγιναν πριν την συμπλήρωση των δέκα λεπτών με πρωταγωνιστή τον Τριανταφύλλου, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στις δύο περιπτώσεις όπου σούταρε.

Στη συνέχεια, στο 15ο λεπτό, ο Ραπτάκης με κεφαλιά και στη συνέχεια ο Τριανταφύλλου δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 20’, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία, με το πλασέ του Ριγάκη από κοντινή απόσταση να μην βρίσκει τον στόχο.

Στο 35’ ο Κατσικοκέρης δεν κατάφερε να σκοράρει και ο Ράπτης στη συνέχεια με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιούχτας συνέχισε να πιέζει για να πετύχει γκολ, όμως τα σουτ του Τριανταφύλλου και του Ράπτη,πέρασαν πάνω από τα δοκάρια του Αστέρ Ρεθύμνου.

Οι φιλοξενούμενοι, προσπάθησαν να απειλήσουν και στο 80’ ο Μαραθιανός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και άνοιξε το σκορ, παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» για την ομάδα του Ρεθύμνου.

Οι συνθέσεις:

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Μαυρουδής, Ψαρράς, Ραπτάκης, Τζανής, Σαββίδης, Μαυρομάτης, Πλουσής (50’ Σφυρογιαννάκης), Ράπτης, Τριανταφύλλου (75’ Γκιόκας), Κατσικοκέρης.

Αστέρας Ρεθύμνου (Ηλίας Ασπρομάτης): Παντελίδης, Σιόρε, Αντωνόπουλος, Ψυχουντάκης (86’ λ.τρ. Νεμπιάι), Κλειδής Π., Κλειδής Α., Καψαλάκης (78’ Μπουρνέλης), Ιμπραχίμι, Βελονάκης (85’ Τζαγκαράκης), Ρηγάκης, Μαραθιανός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P