Τσαμπουράκης για τα 100 χρόνια του ΟΦΗ: «Μια ομάδα που δεν είναι απλά σύλλογος, είναι κομμάτι της ψυχής του τόπου μας»

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης αναφέρθηκε στην έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκε στην Λότζια.

Η φωτογραφική έκθεση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ πραγματοποιήθηκε στην Λότζια το Σαββατοκύριακο 29 με 30 Νοεμβρίου και υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από την πλευρά των φιλάθλων που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Ο Νίκος Τσαμπουράκης αναφέρθηκε στην παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ λέγοντας:

«100 χρόνια ΟΦΗ…

Εκατό χρόνια ΟΦΗ. Εκατό χρόνια μιας ομάδας που δεν είναι απλά σύλλογος — είναι κομμάτι της ψυχής του τόπου μας. Μεγαλώσαμε μαζί του, χαρήκαμε, πικραθήκαμε, μα πάντα τον αγαπούσαμε.

Φέτος, με σεβασμό και ταπεινότητα, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ ξεκίνησε κάποιες δράσεις για να θυμηθούμε την πορεία της ομάδας μας. Να τιμήσουμε τους ανθρώπους που φόρεσαν το σήμα, που μόχθησαν, που άφησαν ιστορία.

Η έκθεση φωτογραφιών είχε μεγάλη ανταπόκριση. Κόσμος κάθε ηλικίας πέρασε, στάθηκε, συγκινήθηκε. Άλλοι θυμήθηκαν και άλλοι έμαθαν. Και αυτό για εμάς είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Και θα συνεχίσουμε έτσι. Ήρεμα, με αγάπη και περηφάνια, να αναδεικνύουμε την ιστορία του ΟΦΗ, για να ξέρουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι τι σημαίνει αυτή η ομάδα για την Κρήτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ