Οι «μηχανές στο κόκκινο» με τα στόματα… κλειστά

Στον ΟΦΗ φουλάρουν για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ωστόσο όπως αναμενόταν κανένα όνομα δεν βγαίνει προς τα έξω.

Ο Όμιλος έχει ανακοινώσει  μια μεταγραφή μέχρι τώρα ενόψει της νέας χρονιάς και αυτή ακούει στο όνομα Πασαλίδης. Από εκεί και μετά καμία άλλη διαρροή δεν υπάρχει από τον σύλλογο για ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα, αφού επιθυμούν να δουλεύουν κάτω από άκρα μυστικότητα και να μην λένε πολλά λόγια αλλά να κάνουν πράξεις για το καλό του ΟΦΗ.

Σίγουρα το ταξίδι του Γιάννη Σαμαρά στην Αθήνα αναμένεται να φέρει εξελίξεις στον ΟΦΗ για την ενίσχυση της ομάδας και πλέον μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας ο Νίκος Νιόπλιας θα ήθελε να είχαν κλείσει οι περισσότερες τρύπες στο ρόστερ.

ADVERTISING

Στον ΟΦΗ εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το Ελληνικό πρωτάθλημα, αφού σταθερά κάθε χρόνο “ψωνίζει” δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους προς το υλικό που υπάρχει στις αντίπαλες ομάδες. Οι κεραίες των ανθρώπων του ΟΦΗ ωστόσο δεν σταματάνε εντός συνόρων, αφού και στο εξωτερικό υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή, έχοντας ως βασικό στόχο την βελτίωση της ομάδας σε σχέση με την περυσινή χρονιά

Όπως και να έχει οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού στον ΟΦΗ κάτι… ψήνεται για την δεύτερη μεταγραφή του συλλόγου για τη νέα χρονιά.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ