Επίσημο: Στον ΟΦΗ μέχρι το 2024 ο Τ. Πασαλίδης!

Ήταν γνωστό πλέον είναι και επίσημο. Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, βρίσκεται στο Ηράκλειο από το πρωί της Δευτέρας, και μετά τις επιτυχημένες εξετάσεις που έκανε ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Η περίπτωση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη ολοκληρώθηκε και τυπικά με τον ΟΦΗ να ολοκληρώνει την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν κοιτάζοντας πλέον την συνέχεια της ενίσχυσης και σε άλλες θέσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, ο οποίος θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 24χρονος αμυντικός, γεννημένος στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης στις 19 Ιουλίου 1996, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αιγινιακού, ενώ τη σεζόν 2015-16 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης. Στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα της Αρκαδίας είχε 98 εμφανίσεις σε εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 3 γκολ.

Έχει χριστεί διεθνής με την ομάδα U21, με την οποία είχε 11 συμμετοχές, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική ανδρών.

Τριαντάφυλλε, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!”.