Τρεις ακόμα ανανεώσεις στην ΑΕΚ!

Τρεις ακόμα ανανεώσεις, μετά τις πρώτες δεκατέσσερις, ολοκλήρωσε η ΑΕΚ «Di Babbo Climatecnica», καθώς οι Ευαγγελόπουλος, Βενέρης και Σωμαράκης, θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα του Κατσαμπά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γιάννης Ευαγγελόπουλος, Νίκος Βενέρης και Ηρακλής Σωμαράκης, είχαν επικοινωνία με τον πρόεδρο του σωματείου Γιάννη Μαστροκυριακάκη όπου συμφωνήθηκε να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ουσιαστικά, πλέον η ΑΕΚ μέσα σε λίγες ώρες, έφτασε τις 17 (!) ανανεώσεις ενώ επέστρεψαν και οι δανεικοί Τάγγινης-Κάββαλος. Συγκεκριμένα, νωρίτερα είχαν συμφωνήσει να παραμείνουν στην ομάδα του Κατσαμπά, οι Μάνος Σπανός, Τάκης Καραφωτιάς, Τόλης Καραφωτιάς, Νικήτας Ντελία, Κώστας Κοκκινάκης, Προκόπης Νικολάου, Χρήστος Νικολάου, Κώστας Ανδρεαδάκης, Τάσος Λέλεκας, Σταύρος Δάσκος, Πέτρος Βαρδονικολάκης, Χάρης Τσίχλας, Τζούλι Ντεστίνο και Μάνος Λιακάκης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content