Λεβαδειακός: Η πιο παραγωγική ομάδα της Super League με συμμετοχή σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες

Ο Λεβαδειακός πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στη φετινή Super League, παρουσιάζοντας ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Οι Βοιωτοί του Νίκου Παπαδόπουλου παίζουν με ταχύτητα, αυτοματισμούς και σωστή τακτική προσέγγιση, γεγονός που αποτυπώνεται και στους αριθμούς. Μετά από δέκα αγωνιστικές, διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 26 γκολ, περισσότερα από τον Ολυμπιακό (23) και τον ΠΑΟΚ (20).

Η ομάδα της Λιβαδειάς είναι παράλληλα πρώτη και στις ασίστ με 16, αφήνοντας πίσω της τον Ολυμπιακό (14), την Κηφισιά (10) και τον ΠΑΟΚ (9). Παρότι βρίσκεται έκτη στις τελικές προσπάθειες (127), έχει την κορυφαία αναλογία γκολ ανά τελική, δείχνοντας την αποτελεσματικότητά της στην επίθεση. Στα σουτ εντός περιοχής κατατάσσεται δεύτερη με 70, πίσω μόνο από την ΑΕΚ (76), ενώ είναι τρίτη τόσο σε εύστοχα γεμίσματα όσο και σε συνολικές πάσες, πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ατομικά, αρκετοί ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού πρωταγωνιστούν στις στατιστικές κατηγορίες. Ο Φαμπρίτσιο Πεντρόζο είναι δεύτερος στους σκόρερ με 6 γκολ, ενώ ο Άλεν Όζμπολτ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 5. Στις τελικές προσπάθειες, ο Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι τέταρτος με 26, πίσω από Ελ Καμπί (34), Τεττέη (28) και Πόμπο (27).

Ο Όζμπολτ βρίσκεται και τρίτος στη λίστα της αποτελεσματικότητας, με ένα γκολ ανά 2,4 τελικές προσπάθειες, ενώ πρώτος είναι ο Οζντόεφ (1/2,2) και δεύτερος ο Παντελίδης (1/2,3). Στις ασίστ, ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας και ο Παλάσιος μετρούν από 4, όσες και ο Τεττέη, ενώ ο Όζμπολτ έχει 3, όσες και ο Ποντένσε.

Στις πάσες, ο Γιάννης Κωστή ξεχωρίζει ως πρώτος με 61 σωστές επιθετικές μεταβιβάσεις, αφήνοντας πίσω του Κωνσταντέλια και Μόντσου (47), Πόμπο (45) και Μεϊτέ (43). Ακόμη και στα λάθη, οι παίκτες του Λεβαδειακού βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις, με τον Παλάσιος να έχει 50, τον Τεττέη 48 και τον Τσάπρα 40.

Στα κλεψίματα, ο Τσοκάι έχει 23 – όσα και ο Ζίβκοβιτς – ενώ πρώτος είναι ο Μεϊτέ με 29 και ακολουθεί ο Κένι με 25. Τέλος, στις αποκρούσεις, ο Γιούρι Λοντίγκιν βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 26, πίσω από Τιναλίνι, Τσάβες, Μελίσσα και Χουτεσιώτη.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ