Ο προπονητής του Ανθεστίωνα, Ηρακλής Ξυδάκης, μετά τη δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί των Δειλινών στο Θραψανό, μίλησε στο GRANDSPORT και στάθηκε στην επιμονή και το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.
«Ήταν μια δύσκολη και αγχωτική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Τα Δειλινά έπαιξαν με δύναμη, με πείσμα και μας δυσκόλεψαν αρκετά», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”.
Στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Είχαμε τη μικρή υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιουργήσαμε φάσεις, όμως δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα. Ευτυχώς στα τελευταία λεπτά καταφέραμε να πετύχουμε τα γκολ που μας χάρισαν τη νίκη».
Κλείνοντας, ο Η. Ξυδάκης συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια και την πίστη τους μέχρι το φινάλε:
«Συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί δεν τα παράτησαν στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δικαιώθηκαν με μια νίκη που μας δίνει ψυχολογία και συνέχεια στο καλό μας σερί».
