Αδιανόητο παιχνίδι στο Λίντο, με τη Θέρισσο και τη Δαμάστα να προσφέρουν ένα ματς–θρίλερ για την Α2 ΕΠΣΗ στο τελικό 4-5.
Η Θέρισσος μπήκε ιδανικά, προηγήθηκε 3-0 με τον Λαυρεντίου να ανοίγει το σκορ και τον Λεμονάκη να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, με όλα να δείχνουν πως η πρώτη νίκη της ομάδας του Τίμου Σταματάκη ήταν πλέον κοντά. Όμως, η ομάδα του Αντώνη Φραγκάκη βρήκε απίστευτα ψυχικά αποθέματα, δεν παράτησε στιγμή το παιχνίδι και κατάφερε κάτι που πριν το 65’ έμοιαζε αδιανόητο.
Στο 65ο λεπτό ο Ζερβάκης με εύστοχο πέναλτι μείωσε σε 3-1, και λίγο αργότερα, αφού είχε προηγηθεί το 4-1 από τον Λαυρεντίου, ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά για να μειώσει σε 4-2 και να ξαναβάλει τη Δαμάστα στο ματς.
Η ανατροπή είχε ήδη αρχίσει να φαίνεται και η επιβεβαίωση ήρθε γρήγορα, ο Ρουμπάκης έκανε το 4-3 δίνοντας νέο αέρα στην προσπάθεια, ενώ ο Βικελής με ψυχραιμία έφερε το σκορ στα ίσα, 4-4.
Και τότε, λίγο πριν το φινάλε, ο Ζερβάκης ολοκλήρωσε την επική ανατροπή με το τρίτο προσωπικό του γκολ, διαμορφώνοντας το 4-5 και χαρίζοντας στη Δαμάστα μια νίκη που θα θυμούνται για καιρό.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
