Ο ΠΟΑ απάντησε με επίσημη τοποθέτηση στην ανακοίνωση του Αίαντα Σαλαμίνας, η οποία έκανε λόγο για διαιτητικά λάθη και ανάρμοστη συμπεριφορά φιλάθλων στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Ηράκλειο.
Οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν αρχικά πως, αν κάποια ομάδα είχε λόγο να εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία, αυτή θα ήταν ο ΠΟΑ, ωστόσο, όπως τονίζουν, το σωματείο δεν σχολιάζει διαιτησίες, παραμένοντας πιστός στις αρχές του σεβασμού και του αθλητικού ήθους.
Παράλληλα, ο ΠΟΑ υπερασπίζεται τη φήμη του ως μια ομάδα που διαχρονικά προσφέρει άψογη φιλοξενία σε κάθε αντίπαλο, τονίζοντας ότι στο γήπεδο του Ατσαλένιου.
Η ανακοίνωση: «Με αφορμή την ανακοίνωση του Αίαντα Σαλαμίνας σχετικά με τη διαιτησία και τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας, ο Π.Ο.Α αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί δημόσια, προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Καταρχάς, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι, αν κάποια ομάδα είχε λόγο να εκφράσει παράπονα για τη διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αυτή είναι ο Π.Ο.Α. Ωστόσο, αποτελεί πάγια τακτική και αρχή του συλλόγου μας να μην σχολιάζουμε τη διαιτησία, δείχνοντας σεβασμό σε όλους τους εμπλεκόμενους και στο ίδιο το άθλημα.
Όσον αφορά τη φιλοξενία, ο Π.Ο.Α έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια ότι η έδρα του αποτελεί υπόδειγμα φιλοξενίας για κάθε αντίπαλη ομάδα και φίλαθλο. Στο γήπεδό μας επικρατεί πάντα αθλητικό πνεύμα, σεβασμός και αγάπη για το ποδόσφαιρο.
Καλούμε όλους να συμβάλλουμε στη διατήρηση αυτού του κλίματος και να στηρίζουμε τις ομάδες μας μέσα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι.
