Ο προπονητής του Εργοτέλη, Ηλίας Κώτσιος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα και τη νοοτροπία της ομάδας του μετά τη νίκη επί του Ρωμανού, τονίζοντας πως οι παίκτες του έδειξαν σοβαρότητα και πειθαρχία σε ένα απαιτητικό παιχνίδι.
Αναλυτικά:
«Νομίζω πως ήταν ένα παιχνίδι που το διαβάσαμε καλά, κυρίως ως προς τη σοβαρότητα και την πειθαρχία που έπρεπε να δείξουμε. Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο είναι ότι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γνωρίζοντας πως θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που συνήθως πιέζει ψηλά, αλλά σήμερα μας περίμενε στο μισό γήπεδο, με πολύ κλειστές γραμμές.
Στο πρώτο 25λεπτο δυσκολευτήκαμε αρκετά, δεν είχαμε υπομονή, όμως μετά το γκολ βρήκαμε ρυθμό, ανοίξαμε το παιχνίδι, συνδυαστήκαμε καλά και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ήρεμοι, πετύχαμε όμορφα γκολ και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση και τη νοοτροπία που έδειξε η ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο σοβαρό, με ξεκάθαρο πλάνο. Αυτό που με χαροποιεί περισσότερο είναι ότι δείξαμε σοβαρότητα και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Φέτος αντιμετωπίζουμε ομάδες που παίζουν με πολύ χαμηλό μπλοκ και κλειστές άμυνες· δεν είναι εύκολο να διασπάσεις τέτοιες τακτικές, ειδικά σε γήπεδα που δεν διαθέτουν καλό αγωνιστικό χώρο όπως το δικό μας. Κρατάω, όμως, τη μεγάλη διάθεση των παικτών μου, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ανεξάρτητα από το πότε ανοίγουμε το σκορ, οι ποδοσφαιριστές μου είναι σοβαροί και δεν υποτιμούν κανέναν αντίπαλο».
