Την ήττα με 1-0 από τον Ιωνικό γνώρισε ο Γιούχτας, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από έντονα παράπονα για τη φάση του μοναδικού γκολ, το οποίο σημειώθηκε λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με σουτ του Γιαννούλη, το οποίο κόντραρε στον Περδίκη και κατέληξε στα δίχτυα.
Ωστόσο, η φάση προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Γιούχτα, καθώς ο πρώτος βοηθός αρχικά υπέδειξε οφσάιντ σηκώνοντας το σημαιάκι, για να αλλάξει στη συνέχεια την απόφασή του, με τον διαιτητή να δείχνει σέντρα. Επιπλέον, όπως υποστηρίζουν οι «πράσινοι», στη φάση προηγήθηκε και επιθετικό φάουλ.
Αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον Γιούχτα να στέκεται πολύ καλά απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και να δημιουργεί ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πιστικός απείλησε στο 16’ με σουτ που έφυγε λίγο άουτ, ενώ ο Χανιωτάκης είχε σημαντικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ματσούκα, Σάνι και Δρίτσα.
Στην επανάληψη, ο Γιούχτας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 78’, όταν ο Μαραθωνίτης από κοντά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, σε μια στιγμή που θα μπορούσε να αλλάξει την εξέλιξη του αγώνα.
Τελικά, ο Ιωνικός βρήκε το γκολ της νίκης στο 89’, σε μια φάση που θα συζητηθεί έντονα, με αποτέλεσμα ο Γιούχτας να γνωρίσει μια ήττα που αφήνει γεύση πικρίας, όχι τόσο για την εμφάνιση, όσο για τον τρόπο που αυτή ήρθε.
