Επέστρεψε «σπίτι» του ο Ζαχαρίας Πετούσης

Μπορεί πλέον να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, όμως ο ΟΦΗ και το ΒΑΚ θα αποτελεί πάντα το ποδοσφαιρικό «σπίτι» του Ζαχαρία Πετούση.

Ένα γνώριμο πρόσωπο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΒΑΚ, το πρωί του Σαββάτου (01/11), προκαλώντας την ευχάριστη έκπληξη στους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον Ζαχαρία Πετούση, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο ΒΑΚ, για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παλιών συμπαικτών του στο παιχνίδι με την Κ17 του Αστέρα Τρίπολης.

Άλλωστε, μπορεί ο Ζ. Πετούσης να αγωνίζεται πλέον στον Παναθηναϊκό, όμως είναι πάρα πολλά εκείνα που τον συνδέουν με τον ΟΦΗ, οπού έχει πάρα πολλούς φίλους, διατηρώντας θερμές σχέσεις με άπαντες στους «ασπρόμαυρους».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ