Ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Κ15 του ΟΦΗ με εκείνη του Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.
Ο ΟΦΗ μπήκε πιο απειλητικά στο πρώτο μέρος, έχοντας τις πρώτες ευκαιρίες στο ματς στο 16′ με τον Παναγιωτάκη και δύο λεπτά αργότερα με τον Αχτσί, που σούταραν όμως αδύναμα.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 28′ όταν ο Νατσιοόςμε ωραία ενέργεια και σουτ από τα αριστερά, σημάδεψε το δοκάρι, στην κορυφαία φάση του πρώτου μέρους, αφού μέχρι την ανάπαυλα οι δύο ομάδες είχαν από μία ακόμα φάση, με τον Αχτσί και τον Κούνιο, αντίστοιχα.
Η ομάδα του Αστέρα απείλησε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, όταν από φάουλ του Μαρκοδημήτρη, ο Γεωργακόπουλος σούταρε στην επαναφορά, αλλά ο Κατσαράς ήταν σε ετοιμότητα.
Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός στην αναμέτρηση έπεσε, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί ισόπαλο και τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.
Ο Αστέρας έφτασε μία ανάσα από το να «κλέψει» τη νίκη στις καθυστερήσεις, όταν μετά από σέντρα ο Αργυρόπουλος βρέθηκε μόνος του, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία.
Οι συνθέσεις:
Κ15 ΟΦΗ: Κατσαράς, Καντανολέων (41′ Μυλωνάκης), Σφακιανάκης, Γαυγιωτάκης, Αναστασιάδης, Μανωλιτσάκης, Αλεξανδράκης (55′ Σταματάκης), Καμπουράκης, Παναγιωτάκης (70′ Παπαδάκης Αχ.), Μαυρόφορος (70′ Ξυδάκης), Αχτσί (63′ Σαγρεδάκης).
Κ15 Αστέρας Τρίπολης: Παπαζυγούρας, Βελισσάρης, Γκελεστάθης (47′ Παπαιωάννου), Αργυρόπουλλος, Παπαδημητρίου (70′ Πινακούλας), Λαμπρόπουλος, Αλεξιάδης, Γεωργακόπουλος, Κουνιός (76′ Βεργέτης), Μακροδημήτρης (70′ Κουρκουτάς), Νατσιός (41′ Ξενίδης).
