Αποδεκατισμένα ενόψει ΠΑΟΚ τα Δειλινά

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος στα Δειλινά, με τον Γιάννη Κοντάκη να καλείται να διαχειριστεί μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα, σε ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμό δυσκολίας.

Η ομάδα για ακόμη μία φορά δεν θα μπορέσει να συμπληρώσει αποστολή 20 ποδοσφαιριστών, καθώς οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές.

Ο Βαρούχας ταλαιπωρείται από θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, ο Αποστολάκης έχει υποστεί διάστρεμμα βαριάς μορφής, ενώ ο Μιχάλης Κεφαλούκος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση.

Επιπλέον, ο Κώστας Ανδρεαδάκης υπέστη υποτροπή στη θλάση που τον ταλαιπωρούσε, την ώρα που οι Γιαννόπουλος και Μπάμπης παραμένουν εκτός, καθώς απέχουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο σκηνικό για τα Δειλινά, που θα προσπαθήσουν παρά τα προβλήματα να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικά απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ