Για το επερχόμενο ματς με τον Δωριέα και την δουλειά που γίνεται στους Κουνάβους μίλησε στο GRANDSPORT ο ικανός κίπερ, Μάνος Κεφαλιανός.
Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας των Κουνάβων, Μάνος Κεφαλιανός, που έχει πραγματοποιήσει ήδη πέντε εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με πολύ καλές παρουσίες στην δεύτερη του χρονιά στο σωματείο.
Η δήλωση του: «Είχαμε ένα μέτριο ξεκίνημα στη φετινή χρονιά, κυρίως λόγω και του αποκλεισμού μας από τον θεσμό του Κυπέλλου. Θα είναι σίγουρα μια δύσκολη και ανταγωνιστική σεζόν, όπως κάθε χρόνο. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και περιμένουμε το ματς της Κυριακής με τον Δωριέα.
Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα. Πρέπει να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και έτσι θα φέρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα. Ο Δωριέας είναι μια καλή ομάδα και μία από τις πιο δυνατές της Β2 ΕΠΣΗ, και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο».

 
                                     
                                         
                                         
                                         
                             
                             
                             
                                 
                                 
                                 
                                 
