Με το βλέμμα στραμμένο στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΑΟ Τυμπακίου βρίσκεται η Χερσόνησος, που ολοκληρώνει την προετοιμασία της το πρωί της Τρίτης (28/10) στις 09:00, με την τελευταία προπόνηση πριν από το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ - «GT KOSMOS», το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (29/10, 15:00).
Ο Δημήτρης Κεφαλούκος συνέχισε σήμερα με θεραπεία και αναμένεται να δοκιμάσει να μπει σε ρυθμό προπόνησης την Τρίτη, ενώ κανονικά επιστρέφει ο Δημήτρης Σωτηρίου, έχοντας εκτίσει την τιμωρία του. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Μάριου Σηφάκη.
Μετά από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, τα 3-3 με Ρωμανό και Μοχό, στη Χερσόνησο γνωρίζουν ότι η ανάγκη για επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα… αντίδρασης απέναντι σε έναν από τους βασικούς αντιπάλους για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

