Πένθος για τους «ασπρόμαυρους».
Συγκεκριμένα, οι Μύρων Ανωγειανάκης και Αλέξανδρος Μουρτζάκης έχασαν αμφότεροι τις γιαγιάδες τους, με τον ΠΑΟΚ, να εκφράζει τα συλλυπητήρια του.
Η ανακοίνωση:
«Η ομάδα μας εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή μας Μύρο Ανωγειανάκη για τον χαμό της αγαπημένης του γιαγιάς. Ταυτόχρονα, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και στον ποδοσφαιριστή μας Αλέξανδρο Μουρτζάκη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες αποχαιρέτησε επίσης την αγαπημένη του γιαγιά.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όλη η οικογένεια της ομάδας βρίσκεται στο πλευρό τους, ευχόμενη δύναμη και κουράγιο στις οικογένειές τους.
Επιπλέον, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ποδοσφαιριστές μας Εμμανουήλ Βασιλάκη και Γεώργιο Γιαννακάκη. Ευχόμαστε να επιστρέψουν σύντομα υγιείς και δυνατοί κοντά μας.
Η Διοίκηση και όλη η οικογένεια της ομάδας».

