Ά. Κασσωτάκης: «Πολύ σημαντικό που βρήκαμε την ισοφάριση»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Άγγελος Κασσωτάκης, μίλησε στο GRANDSPORT μετά το ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Μινωική, τονίζοντας τη σημασία του βαθμού για την ομάδα του.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια τόσο στους ποδοσφαιριστές του όσο και στη Μινωική και τον προπονητή της, Γιώργο Φιολιτάκη.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ξέραμε ότι από την αρχή θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δεν ήμασταν τόσο καλά. Στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, και στη ροή του αγώνα δεχτήκαμε το γκολ. Παρ’ όλα αυτά, βρήκαμε την ισοφάριση στην τελευταία στιγμή του παιχνιδιού, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Μινωικής, στα παιδιά και στον Γιώργο Φιολιτάκη για τη δουλειά τους. Πολλά συγχαρητήρια επίσης στα δικά μας παιδιά για την προσπάθειά τους. Καλή συνέχεια σε όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img