Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχαν οι Ελπίδες Καρτερού, οι οποίες επικράτησαν με 2-3 του Ερμή Ατσαλένιου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ.
Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0, οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το ματς, παίρνοντας ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.
Ο Ερμής μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 10ο λεπτό με τέρμα του Φίλιππου Κατσάκου. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 30’ ο Παντεμαρκάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Οι Ελπίδες όμως δεν τα παράτησαν. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου (45’) ο Μοσχονισιώτης μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέα πνοή στην ομάδα του.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή. Στο 50’ ο Μοσχονισιώτης βρήκε ξανά δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, στο 55’, ο Κωστάκης ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή, γράφοντας το τελικό 2-3 για τις Ελπίδες Καρτερού.

