Στα αποδυτήρια οι γιοι του Σαββίδη – Επικοινωνία Ιβάν με Λουτσέσκου και παίκτες

«Ραντεβού» στην Αθήνα για τους γιους του Ιβάν Σαββίδη, οι οποίοι παρακολούθησαν δια ζώσης το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο μεν Γιώργος σε ένα ταξίδι-αστραπή από το Μαϊάμι και ο Νίκος από το Λονδίνο.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι δυο τους βρέθηκαν στα αποδυτήρια του Δικεφάλου του Βορρά για να συγχαρούν τους ασπρόμαυρους, αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το επιτελείο του.

Μάλιστα, ο Γιώργος, θέλοντας να μεταφέρει και τη χαρά του πατέρα του για την εμφάνιση και το σημαντικό τρίποντο, φρόντισε να τον καλέσει άμεσα, προκειμένου να απευθυνθεί ο ίδιος στον προπονητή, αλλά και στους ποδοσφαιριστές.

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε πως παρακολούθησε το παιχνίδι με μεγάλη ικανοποίηση, συνεχάρη τους πάντες και ζήτησε από εκείνους να παλεύουν ο ένας για τον άλλον μέχρι το τέλος.

Και παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε… παρέμβει, μιλώντας στους παίκτες, προκειμένου να τους στείλει ένα μήνυμα στήριξης και πίστης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img