Τίτλοι τέλους για Βόνη και Καλυκάκη

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας ο Μιχάλης Καλυκάκης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βόνης.

Μετά από διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας οι ιθύνοντες του σωματείου αποφάσισαν την λήξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Μιχάλης Καλυκάκης ήταν ο “πρωτεργάτης” της ιστορικής ανόδου της Βόνης στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ωστόσο τη νέα χρονιά δεν θα βρίσκεται στο… τιμόνι της ομάδας.

Ήδη οι ιθύνοντες της Βόνης αναζητούν τον αντικαταστάτη, αφού θέλουν να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο Grandsport.gr για την αποχώρηση του λέγοντας: “Ευχαριστώ πολύ για τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας, νομίζω ότι ανταποκρίθηκα 100% στις απαιτήσεις της ομάδας και την ανεβάσαμε στην μεγάλη κατηγορία με το χαμηλότερο μπάτζετ όλης της Κρήτης. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Βόνη, να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαμε και ας ενημερώθηκα ότι δεν θα συνεχίσουμε, τηλεφωνικά”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.