Γ. Πολυχρονάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ομάδα»

Ο πρόεδρος της Δαμάστας μίλησε στο Grandsport.gr, όπου εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την ομάδα που φτιάχτηκε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και παρά τον υποβιβασμό, είναι πολύ χαρούμενος, για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

Ο Γιώργος Πολυχρονάκης, εξέφρασε την ικανοποίηση του, ωστόσο του άφησε μία πικρία ο υποβιβασμός, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία για εκείνον, διότι έκανα κάτι πάρα πολύ καλό, ένα νέο εγχείρημα όπου όπως τόνισε, θεωρεί πως θα το ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες από εδώ και στο εξής.

Ο πρόεδρος του σωματείου, χάρηκε πολύ τη φετινή χρονιά, καθώς παρόλες τις δυσκολίες όπου υπήρξαν, με τον κορωνοϊό και την διακοπή των πρωταθλημάτων, στο τέλος αυτό που έμεινε είναι η φιλία, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ομάδα, στενοχωρήθηκα που δεν εκπληρώσαμε το στόχο μας, δεν απογοητευόμαστε όμως, διότι κάναμε κάτι πολύ καλό, πήγαμε να κάνουμε ένα νέο εγχείρημα όπου θεωρώ πως θα το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες.

Χάρηκα πολύ για τη φετινή χρονιά παρόλες τις δυσκολίες με τον κορωνοϊό και τη διακοπή, στο τέλος αυτό που έμεινε είναι η φιλία και η πικρία, γιατί ενώ είχαμε κάτι πολύ αξιόλογο, χάσαμε στα σημεία την παραμονή, λόγω απειρίας χάσαμε δύο-τρία παιχνίδια, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Μπροστά σε όλο αυτό το κομμάτι που λέγεται νεαρά παιδιά και το πλάνο που είχαμε εξ αρχής, εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P