
Ο Πόρος παρότι αγχώθηκε κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και ο Αχιλλέας Δημητριάδης προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση προς τους παίκτες της Δαμάστας.
Οι “μπλε” με αντεπίθεση διαρκείας στις τελευταίες αγωνιστικές κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία και να κοιτάζουν με αισιοδοξία την συνέχεια και την επόμενη σεζόν που θα βρει την ομάδα για τρίτη σερί σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Παρά τα πανηγύρια στον Πόρο με το τελευταίο σφύριγμα του Πατεμτζή ο Αχιλλέας Δημητριάδης, ήξερε τι έπρεπε να κάνει μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Πήγε στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή, τον πήρε αγκαλιά και του είπε μερικά πράγματα για να τον βοηθήσει να το αφήσει πίσω του και να συνεχίσει, κάνοντας την απογοήτευση και τη θλίψη της στιγμής, δύναμη για την επόμενη μέρα.