Με αλλαγές ο ΠΟΑ κόντρα στον Αλμυρό

Με αλλαγές παρατάσσει τον ΠΟΑ στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής ο Αντώνης Ανδρουλάκης, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας του πολύπειρους Αναστασιάδη-Ρουμπάκη. Φανέλα βασικού στον Κουράκη από τον Δημήτρη Βολονάκη.

Έγιναν γνωστές οι αρχικές συνθέσεις του Αλμυρού και τον ΠΟΑ για το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος με τον Δημήτρη Βολονάκη να παρατάσει τον Αλμυρό με τους: Χανιωτάκη, Γενιτσαρίδη, Δαμιανάκη, Γιαλούση, Ξενοκτιστάκη, Αγαπάκη, Κέλι, Μέντες, Κουράκη, Πιερτζιάκομι και Αζίζι.

Από την άλλη, ο Αντώνης Ανδρουλάκης έχει επιλέξει τους: Γιαγκιόζη, Νάτο, Σένκα, Χατζηανδρέου, Καϊμακαμούδη, Κερμενίδη, Βοργιά, Μέμμο, Ξυλούρη, Πατινιώτη και Αννιτσάκη.

Στον πάγκο του Αλμυρού βρίσκονται οι: Βλαχάκης, Απλαδάς, Χρηστάκης, Κουγιουμουτζής, Τσαμάρες, Χριστοδούλου, Χαϊντίνι, ενώ στου φιλοξενούμενου ΠΟΑ, οι: Ρουμπάκης Γ., Λέλεκας, Αναστασιάδης, Ρουμπάκης Μ., Τσιρούδης, Γκελοσάνι, Παναγιωτάκης, Δωματάς, Νίκολι.

Μπορεί Αλμυρός και ΠΟΑ να μην έχουν άμεσο βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο ένα ηρακλειώτικο ντέρμπι, πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες, να θέλουν να κλείσουν θετικά τη χρονιά, σε αυτή την 15η και τελευταία αγωνιστική του κρητικού ομίλου της Γ Εθνικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P