Τη δύναμη της έδρας του αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο ο ΠΟΑ, καθώς από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ανέστης Αναστασιάδης, πριν από περίπου 11 μήνες, οι «πράσινοι» παραμένουν αήττητοι στο Ατσαλένιο.
Σε αυτό το διάστημα, ο ΠΟΑ μετρά 11 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 14 επίσημους αγώνες — 13 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και 1 για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.
Μάλιστα, έχει ξεκινήσει ιδανικά και τη νέα σεζόν, με δύο σημαντικές εντός έδρας νίκες απέναντι σε ΑΟΑΝ και Χαϊδάρι.
Ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως σε αυτό το διάστημα, οι «πράσινοι» έχουν δεχθεί μόλις επτά γκολ, επιβεβαιώνοντας ότι το Ατσαλένιο παραμένει η μεγάλη τους δύναμη και ένα από τα πιο δύσκολα «κάστρα» για κάθε αντίπαλο.
Τα παιχνίδια του ΠΟΑ: