Η ομάδα των Αρχανών πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με 1-2 του Γρανίτη στα Χανιά, χάρη στο γκολ του Μαραθωνίτη στο 94’.
Μια νίκη που άπαντες στον Γιούχτα είχαν μεγάλη ανάγκη, κάτι που φάνηκε και από τους έξαλλους πανηγυρισμούς όταν η κεφαλιά του σκόρερ κατέληξε στα δίχτυα.
Ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα και για τον Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος στο ντεμπούτο του στον πάγκο των «πρασίνων» πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.
Πλέον, ο έμπειρος τεχνικός έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, περνώντας σταδιακά τη δική του φιλοσοφία και αγωνιστική νοοτροπία, μέσα σε κλίμα ηρεμίας.
Ο Γιούχτας παραμένει εντός Κρήτης και τις επόμενες εβδομάδες, καθώς ακολουθούν τρία σημαντικά παιχνίδια, πρώτα στις Αρχάνες με τον Aίαντα Σαλαμίνας, στη συνέχεια το ντέρμπι με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο, και μετά πάλι εντός έδρας με τον Αστέρα Βάρης.
Μετά την πρώτη νίκη της σεζόν, η ομάδα των Αρχανών θέλει να συνεχίσει το θετικό μομέντουμ και να «χτίσει» ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.