Ο Μίλαν Ράσταβατς εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί του Άρη με 3-0 στην Τρίπολη.
Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για μια εμφάνιση σχεδόν τέλεια από τους παίκτες του, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα, το κλαμπ και οι φίλαθλοι άξιζαν μια τέτοια επιτυχία.
Παράλληλα, στάθηκε στην ανάγκη ο ΟΦΗ να αποκτήσει σταθερότητα και αυτοπεποίθηση για το μέλλον, ενώ αποθέωσε τον Χουάν Νέιρα για την ηγετική του παρουσία, χαρακτηρίζοντάς τον καθοριστικό παράγοντα στη νίκη, αλλά και παράδειγμα για κάθε νέο ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την απόδοσή τους, γιατί πιστεύω ότι ήταν σχεδόν τέλεια. Σαν σύλλογος, σαν ομάδα αλλά και οι φίλαθλοί μας, αξίζαμε μία τέτοια νίκη. Πάντα γνωρίζαμε ότι έχουμε δυνατότητες και περιμέναμε τη στιγμή να τις παρουσιάσουμε στο γήπεδο. Είναι σημαντικό για εμάς αυτό το αποτέλεσμα, γιατί μας δίνει αυτοπεποίθηση και πίστη στο φωτεινό μας μέλλον. Είμαι σίγουρος ότι πολλά καλά πράγματα βρίσκονται μπροστά μας και μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα», δήλωσε αρχικά.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αντίπαλο αλλά και στην εικόνα του αγώνα: «Είδαμε μία ομάδα (τον ΟΦΗ) συγκεντρωμένη, οργανωμένη, δυνατή, αυστηρή στις λεπτομέρειες. Από την άλλη ο Άρης προσπάθησε να κάνει περισσότερα, αλλά του έλειψε η τελική απόφαση και το καθαρό τελείωμα».
Για την παρουσία του Χουάν Νέιρα, ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε ιδιαίτερα: «Ο Νέιρα σήμερα έκανε ένα παιχνίδι όπου έδειξε πρώτα απ’ όλα την ποιότητα και την ηγετική του φυσιογνωμία. Ήταν καθοριστικός για την ομάδα. Είναι ένας απλός και καλός άνθρωπος, με μία φράση που αποτελεί συμβουλή για κάθε νέο ποδοσφαιριστή: “Βγες στο γήπεδο και δείξε σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος”. Μετά από αυτό, δεν χρειάζεται να πεις τίποτα άλλο».