Ο μοναδικός σκορερ του ΟΦΗ κόντρα στην Athens Kallithea, Έντι Σαλσέδο μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο GRANDSPORT, τονίζοντας ότι το σημαντικότερο είναι η ομάδα να κερδίζει.
Ο Ιταλός επιθετικός έβαλε τέλος σε μια μεγάλη «ξηρασία», καθώς το τελευταίο του γκολ είχε σημειωθεί στις 22 Φεβρουαρίου, σχεδόν επτά μήνες πριν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και τότε ο Σαλσέδο είχε σκοράρει ξανά απέναντι στην Καλλιθέα, στη νίκη του ΟΦΗ με 1-3 στη Λεωφόρο για τη Super League.
Η δήλωση του: «Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος για τη σημερινή νίκη, που είναι πολύ σημαντική για να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον επόμενο αγώνα.
Στο τέλος, το σημαντικό είναι να κερδίζουμε και είμαι χαρούμενος που είδα την ομάδα να παίζει για να πετύχει αυτή τη νίκη. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα».