Το σχόλιο του Γιάννη Νικολιδάκη μετά την ισοπαλία της Φαιστού με τον Μαραθώνα στην πρεμιέρα της Α2 ΕΠΣΗ.
Ο τεχνικός της ομάδας των Βόρων στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες και στο γεγονός ότι η ομάδα του έβγαλε χαρακτήρα, επιστρέφοντας δύο φορές στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως το τελικό αποτέλεσμα «αδικεί» τη Φαιστό, με βάση την εικόνα της αναμέτρησης.
Αναλυτικά είπε:
«Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες. Απέναντί μας είχαμε μια καλή ομάδα. Ο αντίπαλος στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση που έκανε προηγήθηκε 1-0. Στη συνέχεια πήραμε τα ηνία, ισοφαρίσαμε και είχαμε πολλές καλές στιγμές για να περάσουμε μπροστά.
Δυστυχώς, στη δεύτερη ουσιαστική επίθεση που έκαναν, έγινε το 1-2 και εκεί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Στο ημίχρονο θέλαμε να ηρεμήσουμε και στο δεύτερο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι. Ισοφαρίσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε και την κορυφαία φάση με τον Αρμπάν για να προηγηθούμε.
Σίγουρα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Πιστεύω ότι το σκορ μας αδικεί, χωρίς να πούμε ότι ο αντίπαλος δεν έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει την ισοπαλία. Εμείς κρατάμε την εικόνα μας και την προσπάθεια που κάναμε και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον ΠΟΑ Β’».