SUPER LEAGUE 1 ΟΦΗ

Β. Ίλιτς: «Ελκυστική ομάδα ο ΟΦΗ, στόχος να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Β. Ίλιτς: «Ελκυστική ομάδα ο ΟΦΗ, στόχος να κατακτήσουμε το Κύπελλο»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο Βλάντιμιρ Ίλιτς, συνεργάτης του Μίλαν Ράσταβατς στον ΟΦΗ, μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε για τον τελικό Κυπέλλου, τη νέα σεζόν, αλλά και το project του ΟΦΗ.

Ο Βλάντιμιρ Ίλιτς τόνισε ότι η προετοιμασία του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν ήταν εξαιρετική, πραγματοποιώντας προπονητικά και φιλικά παιχνίδια στην Ολλανδία απέναντι σε ομάδες όπως η Σπάρτα Ρότερνταμ και η Άλκμααρ, ενώ ξεχώρισε η νίκη με 4-2 επί της Μπολόνια.

Ο ίδιος επισήμανε ότι ο κορμός της ομάδας διατηρήθηκε, κάτι που ενισχύει τις φιλοδοξίες του συλλόγου για την τρέχουσα σεζόν, με στόχο την είσοδο στα play-offs και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο συνεργάτης του Μίλαν Ράσταβατς μάλιστα χαρακτήρισε τον ΟΦΗ ελκυστικό για πολλούς παίκτες λόγω της τοποθεσίας στην Κρήτη, του καλού κλίματος και της ποιότητας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα λόγια του:

«Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή προετοιμασία, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία, όπου δώσαμε σοβαρά παιχνίδια με τη Σπάρτα Ρότερνταμ και την Άλκμααρ μεταξύ άλλων. Έπειτα κερδίσαμε τη Μπολόνια με 4-2. Ο κορμός της ομάδας παρέμεινε αμετάβλητος και με μεγάλες φιλοδοξίες περιμένουμε τη νέα σεζόν. Στόχος μας είναι να μπούμε στα play-offs, να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και ελπίζω φέτος να το κατακτήσουμε.

Το δικό μας τμήμα σκάουτινγκ στηρίζεται στο γεγονός ότι η ελληνική αγορά είναι καλά γνωστή μέσα από τη Super League, και επιλέγουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές από σχετικά μικρότερες ομάδες. Φυσικά, υπάρχουν και μερικοί που προέρχονται απο το εξωτερικό.

Ο ΟΦΗ είναι ελκυστικός σύλλογος για πολλούς, επειδή βρίσκεται στην Κρήτη, γιατί η ζωή εδώ είναι όμορφη, ο καιρός εξαιρετικός και παίζεται καλό ποδόσφαιρο. Η φετινή σεζόν περιστρέφεται γύρω από τον Ολυμπιακό, καθώς υπό τον Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ, ο πρωταθλητής Ελλάδας μπαίνει ως διεκδικητής του νταμπλ. Η ομάδα του Πειραιά θα είναι σίγουρα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση τροπαίων και φέτος.

Ο Ισπανός προπονητής, που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχει δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο προφίλ παικτών που επιλέγει και πιστεύω ότι η ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη, αν και ο Ολυμπιακός παραμένει σίγουρα το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Θεωρώ ότι θα παλέψει για το πρωτάθλημα με τον Μάρκο Νίκολιτς. Τους βλέπω ως τους δύο μεγάλους αντιπάλους».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα