ΟΦΗ

Χρ. Κόντης: «Πολύ φτηνό να χάνεις ένα παιχνίδι από τρία κόρνερ»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Χρ. Κόντης: «Πολύ φτηνό να χάνεις ένα παιχνίδι από τρία κόρνερ»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέφρασε ο Χρήστος Κόντης, μιλώντας στην κάμερα της MAGENTA TV αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» στάθηκε ιδιαίτερα στα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από ισάριθμες στατικές φάσεις, παρά το γεγονός ότι είχε δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Παράλληλα, αναγνώρισε την ανωτερότητα της ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να παρουσιάσει όσα είχε σχεδιάσει, κάνοντας πολλά λάθη ακόμη και στις πρώτες του μεταβιβάσεις.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που την ξέρουμε πάρα πολύ καλά.

Νομίζω ότι είμαι απογοητευμένος γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι από τρεις στατικές φάσεις, τρία κόρνερ, τρία γκολ. Είναι πολύ φτηνό να χάνεις έτσι και το χειρότερο είναι ότι αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε στις στατικές φάσεις γιατί είναι πολύ δυνατή η ΑΕΚ εκεί.

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αυτό που θέλαμε. Ήμασταν πολύ βιαστικοί στις επιθέσεις, η πρώτη μας πάσα ήταν λάθος.

Δίκαια χάσαμε το παιχνίδι από μία καλύτερη ΑΕΚ».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα