Νέα τιμωρία της UEFA στην ΑΕΚ: Κλειστό το κάτω διάζωμα στο πέταλο της OPAP Arena με Αμπερντίν

Η UEFA προχώρησε στην τιμωρία της ΑΕΚ για τα παραπτώματα που σημειώθηκαν στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ, ενεργοποιώντας την ποινή που εκκρεμούσε με αναστολή.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε το κλείσιμο των θυρών 19, 21, 23 και 25, δηλαδή του κάτω διαζώματος του πετάλου προς το Άλσος, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της «Ένωσης» στη League Phase του Conference League.

Αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση με την Αμπερντίν, που θα διεξαχθεί στις 23 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί με τις συγκεκριμένες θύρες κλειστές.

Παράλληλα, η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο συνολικού ύψους 86.000 ευρώ, το οποίο κατανέμεται ως εξής: 30.000 ευρώ για χρήση καπνογόνων, 18.000 ευρώ για κλειστούς διαδρόμους, 18.000 ευρώ για τη χρήση λέιζερ, 17.500 ευρώ για συνθήματα που δεν συνάδουν με τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας και 2.500 ευρώ για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο.

Επιπλέον, επιβλήθηκε στην ΑΕΚ και μία ακόμη αγωνιστική κεκλεισμένων των συγκεκριμένων θυρών, η οποία ωστόσο έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για δύο χρόνια και θα ενεργοποιηθεί μόνο σε περίπτωση νέου παραπτώματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img