Η ΑΕ Κατσαμπά μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ, με την προσοχή να είναι στραμμένη στο επόμενο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ρωμανό, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο γήπεδο της Ελιάς.
Το συγκεκριμένο φιλικό αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για την ΑΕΚ, καθώς μία εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, η ομάδα ρίχνεται στη “μάχη” του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας το Λίντο στο γήπεδο Πανεπιστημίου/Περιφέρειας, στην πρεμιέρα της νέας σεζόν.
Μοναδικό πρόβλημα των τελευταίων ημερών για τον Άγγελο Κασσωτάκη, αποτελεί ο Ρενάλντο Φρόκου, ο οποίος παραμένει εκτός για το φιλικό με τον Ρωμανό, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα, καθώς οι πιθανότητες είναι υπέρ του.
Η σημερινή προπόνηση συνεχίζεται κανονικά, αύριο η ομάδα θα προπονηθεί εκ νέου, το Σάββατο ακολουθεί το φιλικό με τον Ρωμανό, ενώ την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό. Από τη Δευτέρα, η ΑΕΚ μπαίνει σε φουλ ρυθμούς, καθώς ξεκινά η εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς.