Ο Παπαδάκης «Χ»άρισε την ισοπαλία στο Χείμαρο!

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με ανατροπές και τέσσερα τέρματα ο Χείμαρος αναδείχτηκε ισόπαλος με 2-2 με το Ίνι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ ΕΠΣΗ. Το Ίνι είχε γυρίσει το παιχνίδι από το 1-0 σε 1-2 ενώ στις καθυστερήσεις ο Παπαδάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-2 χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Ο Χείμαρος μπήκε δυνατά και κατάφερε μόλις στο 15ο λεπτό να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Σούρλα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 40΄ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Αλεξάκη, σκορ που έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους και ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Ο Αλεξάκης στο 60 σκόραρε και πάλι και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση έκανε την ολική ανατροπή για Ίνι. Το 1-2 παρέμενε παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων και ενώ όλα έδειχναν πως το Ίνι θα έφευγε με το «διπλό» από την έδρα του Χείμαρου στο 92΄ ο Παπαδάκης σκόραρε για τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 χαρίζοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ ΕΠΣΗ.