ΑΕΚατσαμπά: Έδειξε θετικά στοιχεία, με περιθώρια βελτίωσης

Η ΑΕΚατσαμπά άφησε καλές εντυπώσεις στο φιλικό με τον Μοχό, όπου επικράτησε με 1-4, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΗ.

Παρά το θετικό αποτέλεσμα, το μεγαλύτερο κέρδος για τον Άγγελο Κασσωτάκη ήταν η διάθεση και η νοοτροπία που έβγαλαν οι παίκτες του στο γήπεδο. Οι συνεργασίες λειτούργησαν, η ομάδα είχε ενέργεια και σωστή ανάπτυξη, ενώ σε αρκετά σημεία έδειξε βελτίωση συγκριτικά με τα προηγούμενα φιλικά.

Ωστόσο, όπως παραδέχονται και στις τάξεις της ΑΕΚ, υπάρχουν ακόμα σημεία προς διόρθωση και οι επόμενες δεκαπέντε ημέρες έως την πρεμιέρα με το Λίντο θα αξιοποιηθούν στο έπακρο. Η «πρόβα τζενεράλε» θα γίνει στο επόμενο φιλικό απέναντι στον Ρωμανό, το Σάββατο (6/9) στις 18:00 στην Ελιά.

Η ΑΕΚατσαμπά δείχνει να χτίζει πάνω στις βάσεις της περσινής σεζόν και να αποκτά σιγά-σιγά την αγωνιστική της ταυτότητα, με τους παίκτες να ανταποκρίνονται στο πλάνο και να αφήνουν αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Στην πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ, η ΑΕΚατσαμπά θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Λίντο, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 17:00, στο γήπεδο Πανεπιστημίου/Περιφέρειας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img