Τη φιλική νίκη με 3-1 πήρε ο ΑΟΑΝ επί της Κ17 του ΟΦΗ σε παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (27/08) στο Λασίθι.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από νωρίς, αφού ο Νοκάι, σκόραρε για το 1-0 στο 3ο λεπτό με πλασέ.
Λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη διπλασίασε το πρόβαδισμα της, με τον Σγουρό να σκοράρει για το 2-0 με κεφαλιά στο 18′.
Η Κ17 του ΟΦΗ μπόρεσε να μειώσει σε 2-1, με τον Μάρα, λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, αλλά ο ΑΟΑΝ βρήκε και τρίτο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τον Μαρινάκη να κερδίζει πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρκάκης.
Το παιχνίδι προσέφερε έτσι, σε Βασίλη Κρασανάκη και Κυριάκο Πετρά χρήσιμα και σημαντικά συμπεράσματα, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων σε Λασίθι και πρωτάθλημα υποδομής της Super League αντίστοιχα.
Οι συνθέσεις:
ΑΟΑΝ: Μιράσι, Τουτουδάκης, Σγουρός, Έρι Κεβάνι, Έντι Κεβάνι, Πακιουφάκης, Σαριδάκης, Γκέκας, Νοκάι, Τσιμέλι, Ζέλιος.
Έπαιξαν και οι: Κασωτάκης, Μαρκάκης, Χατζηκυριάκος, Ψαθάκης, Κοκοτσάκης, Βάρδας, Σκουλούδης, Τσέριτς, Γιαννικάκης, Παπαδημητρίου, Μαρκάκης.
ΟΦΗ Κ17: Ξυφανταράκης, Χριστουλάκης, Κοτζαμιχάλης, Ξενούλης, Κλάδος, Βαρδουλάκης, Τσαλπατούρος, Ματθαιάκης, Μπουλούκας, Θωμάς, Μάρα.
Έπαιξα και οι: Ψικάκος, Ρυακιωτάκης, Μολυμπάκης, Κλάδος, Οικονομάκης, Πατεράκης, Παπαματθαιάκης, Χριστοδουλάκης, Στάβρε, Χαλκιαδάκης, Μαριετάκης.