Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση της ΕΠΣΗ για τις κληρώσεις των φετινών διοργανώσεων, ήταν η βράβευση του Γιώργου Στρατάκη, του ανθρώπου που αποτελεί την ζωντανή ιστορία του ΟΦΗ.
Φτάνοντας λίγο πριν τα 100 του χρόνια, σχεδόν συνομήλικος με τον ΟΦΗ, ο ακμαιότατος Γιώργος Στρατάκης έδωσε με μεγάλη χαρά το παρών στην εκδήλωση της ΕΠΣΗ για να παραλάβει την τιμητική πλακέτα.
Μάλιστα η απονομή έγινε από τον αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, Νίκο Τσαμπουράκη, ο οποίος ουσιαστικά τίμησε συγκινημένος τον ποδοσφαιρικό του πατέρα.
Ο Νίκος Τσαμπουράκης είχε προπονητή τον Γιώργο Στρατάκη στην Ακαδημία του ΟΦΗ και τον ΟΦΗ ‘94, ως μέλος μιας σπουδαίας φουρνιάς ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων έκαναν μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο.
Μάλιστα όπως εύστοχα είπε ο Νίκος Τζώρτζογλου και ο ίδιος χρωστά πολλά στον Γιώργο Στρατάκη, καθώς με πολλά παιδιά που τον είχαν προπονητή στον ΟΦΗ ‘94, στη συνέχεια πήγαν στον Εργοτέλη και επί εποχής Τζώρτζογλου τον οδήγησαν στην ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική