«Δυσκολεύει» η διοργάνωση παιδικού τουρνουά από την ΕΠΣΗ

Δύσκολο έως απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο να διεξαχθεί παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, καθώς παρ’ ότι οι αρμόδιοι εξέταζαν σοβαρά το ενδεχόμενο να διεξαχθεί μίνι τουρνουά, αυτό δεν φαίνεται πως είναι εφικτό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΠΣ Ηρακλείου, δεν θα προχωρήσει στη διοργάνωση τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου, καθώς κρίθηκε, πως δεν είναι εφικτό στη παρούσα χρονική συγκυρία, αυτό να υλοποιηθεί μαζικά και οργανωμένα.

Οι λόγοι της απόφασής τους αυτής, είναι αρκετοί, από τη μία υπάρχει η επιδημιολογική «εικόνα», ενώ και τα χρονικά περιθώρια για τη διεξαγωγής μίας τέτοιας διοργάνωσης είναι στενά, κάτι που τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν αυτό το ενδεχόμενο, με την ελπίδα, πως τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, θα υπάρχουν και οι προϋποθέσεις αλλά και οι συνθήκες να διεξαχθούν μαζικά και οργανωμένα τα νέα παιδικά τουρνουά, χωρίς τόσο στενά χρονικά περιθώρια.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.