Τηλεδιάσκεψη με «φόντο» το παιδικό τουρνουά και τις κτηριακές υποδομές

Η εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηρακλείου, συνεδρίασε σήμερα Δευτέρα 24 Μαΐου, με τα θέματα που συζητήθηκαν να είναι οι κτηριακές υποδομές της ΕΠΣΗ, το παιδικό τουρνουά που σκέφτονται να διοργανώσουν και η τακτική Γενική Συνέλευση που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ, σκέφτονται εδώ και αρκετές ημέρες να διοργανώσουν ένα παιδικό τουρνουά, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα. Όσον αφορά το κτηριακό κομμάτι, οι άνθρωποι της Διοργανώτριας Αρχής, σκέφτονται το ενδεχόμενο να μετακομίσουν τα γραφεία και οι υπηρεσίες της ΕΠΣΗ σε άλλο χώρο, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Επίσης ένα θέμα που συζητήθηκε, είναι η πραγματοποίηση τακτικής Γενικής Συνέλευσης, όπου ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, θα συζητήσει τις επόμενες ημέρες με τις αρμόδιες αρχές, για τα ισχύοντα μέτρα λόγω COVID και η ημερομηνία, ο τόπος και ο τρόπος διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθούν βάσει της αθλητικής και υγειονομικής νομοθεσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ με σημαντικά ζητήματα και έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Έγινε συζήτηση για τα προβλήματα στις κτιριακές υποδομές της ΕΠΣΗ και ενημέρωση από το μέλος της Ε.Ε. κ. Βαγγέλη Πετούση που έχει αναλάβει τις ενέργειες και τις επαφές με την Περιφέρεια Κρήτης, που θα αναλάβει την χρηματοδότηση για την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου.

Ο κ. Τζώρτζογλου ενημέρωσε ακόμα για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και επισκευές στο υπόγειο και στην οροφή του κτιρίου.

Εξετάστηκε επίσης η πιθανότητα μετακόμισης των γραφείων και υπηρεσιών της ΕΠΣΗ σε άλλο χώρο, μέχρι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

2) Συζητήθηκε το θέμα της διοργάνωσης Παιδικού τουρνουά με τη συμμετοχή Ακαδημιών απ’ όλο το νομό Ηρακλείου. Ο υπεύθυνος υποδομών της ΕΠΣΗ κ. Βαγγέλης Παπαγγελής θα έχει το προσεχές διάστημα επαφές με τους υπεύθυνους των Ακαδημιών, προκειμένου να εξεταστούν οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του τουρνουά.

3) Η ΕΠΣΗ θα πραγματοποιήσει εντός των επόμενων εβδομάδων την τακτική Γενική Συνέλευση. Γι’ αυτό το λόγο ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης θα συζητήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες για τα ισχύοντα μέτρα λόγω COVID και η ημερομηνία, ο τόπος και ο τρόπος διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα ανακοινωθούν βάσει της αθλητικής και υγειονομικής νομοθεσίας.

4) Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μάρκετινγκ και Χορηγιών της ΕΠΣΗ κ. Γιώργος Φανουράκης ανέλυσε το χορηγικό πλάνο που έχει καταρτίσει και έκανε προτάσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή για τις επόμενες ενέργειές της Επιτροπής».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.